» До Великодня
Інформація до новини
  • Переглядів: 67
  • Автор: admin
  • Дата: 21-04-2020, 13:58
21-04-2020, 13:58

До Великодня

Вже цієї неділі, 19 квітня, християни святкуватимуть одне з найбільших церковних свят ­ Воскресіння Господнє.
З давніх­давен віряни шанують цей воістину особливий та величний день і готуються до нього ретельно. Дуже важливо зустріти Воскресіння Господа з чистою душею та добрими помислами. Традиційним атрибутом свята є Великодній кошик. Чим його наповнити, кожен вирішує на власний розсуд. Зазвичай до кошика кладуть писанки, м’ясо, сало, ковбаси і, звісно ж, паски. Дбайливі господині власноруч випікають великодні хліби, тушкують м’ясні вироби, фарбують яйця, прикрашають Великодні кошики. Але на все це необхідно чимало часу. Тож багато людей роблять вибір на користь ринку та магазинів, де можна придбати все необхідне на будь­який смак та гаманець. Барвисті прилавки з різноманітними смаколиками ваблять до себе покупців.
Декілька років поспіль радують запашними та смаковитими пасками мешканців Бахмаччини та сусіднього Борзнянського району працівники пекарні ПСП «Авангард». Враховуючи побажання споживачів, пекарі стараються, щоб Великодній хліб не відрізнявся від домашньої паски. Для цього використовують продукцію найвищої якості та дотримуються всіх необхідних технологій. Кожен на підприємстві чітко знає свою роботу. Отож всі працюють злагоджено та відповідально, аби задовольнити попит споживачів.
Як і у минулому році планують виготовити близько п’яти тисяч пасок із родзинками. Всі вони гарно оздоблені, мають привабливий естетичний вигляд. На пекарні ПСП «Авангард» працює 4 зміни пекарів. За добу вони випікають близько півтори тисячі пасок вагою 250, 450 та 550 грамів. За помірними минулорічними цінами їх можна придбати у торгівельній мережі підприємства та інших продуктових магазинах. Технолог, завідуючий пекарнею Микола Воробей розповідає, що вартість пасок від 20 до 45 гривень. В асортименті є пиріжки з яблуками. Традиційно пропонуємо рулети з маком та іншу здобну випічку. Цю смакоту із знанням справи та гарним настроєм на час моїх відвідин пекарні виготовляли бригадир зміни Світлана Рябчун, пекарі Тетяна Сквира, Людмила Ковтун, Сергій Кобезький, Сергій Ільченко (на фото разом з технологом Миколою Вороб’єм). Стараються працівники, щоб хлібо­булочні вироби відповідали стандартам якості, тож постійно вдосконалюють свої вміння та навички. Отож смачної всім паски та Божого благословення!
Світлана Кириленко.
Шановний відвідувачу, Ви не зареєстровані.
Ми радимо Вам зареєструватися або увійти під своїм іменем

Новий коментар

І'мя:*
E-Mail:
Коментар:

Вітання

Нашій дорогій


Детальніше

Всі вітання


Оголошення та реклама


Всі оголошення

Голос Присеймів'я

Телефон/факс редакції: 0-46-35-21503
E-mail: Golospris@cg.ukrtel.net
Skype: Голос Присеймів'я
Р/р: UA633808050000000026003588776 код: 02476103
МФО: 380805 ВАТ «Райффайзен Банк Аваль» м. Київ.

Важливо

Передрук інформації дозволяється лише при розміщенні прямого посилання на оригінал.
Адміністрація сайту може не поділяти думку авторів публікацій і не несе відповідальності за матеріали.
^