» Захисники вам честь і слава, вами пишається держава
Інформація до новини
  • Переглядів: 494
  • Автор: admin
  • Дата: 16-10-2020, 08:26
16-10-2020, 08:26

Захисники вам честь і слава, вами пишається держава

14 жовтня визначна дата, яка символізує багаті і славні традиції українського народу, уособлює мужність, героїзм, незламність національного духу оборонців та визволителів рідної землі на всіх етапах її багатовікової історії. Саме в цей день відзначається велике релігійне свято Покрови Пресвятої Богородиці, День українського козацтва, День захисника України. Тоді вшановуємо кожного, хто в той чи інший час віддав свої знання, силу, мужність задля процвітання нашої держави, збереження її незалежності та територіальної цілісності, хто несе почесну варту на захисті народу України.
Напередодні свята, 13 жовтня, щирі вітання та слова вдячності і поваги лунали на адресу захисників України на площі Героїв Майдану в місті Бахмач. До присутніх звернувся військовий комісар Бахмацького районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки Олександр Григорчук, який привітав з прийдешніми святами, побажав удачі, здоров’я, гідно служити на благо Батьківщини та вручив відзнаки. Нагрудним знаком «Ветеран війни­УБД» нагороджено солдатів Володимира Пономаренка та Івана Шкварила, старшого солдата Олександра Клімутіна, старшину Руслана Глушка, прапорщика Миколу Задніпряного. Відзнакою начальника Генерального штабу­нагрудним знаком «Учасник АТО», відзначено солдата Павла Чворду, сержанта Павла Іляшенка, старшину Федора Михайленка, молодшого лейтенанта Ігоря Сипливого, капітана Олега Бридковського.
Церемонію вручення почесних відзнак продовжили перший заступник голови райдержадміністрації Станіслав Воробей та заступник голови районної ради Віталій Дзюба. За вагомий особистий внесок у зміцнення обороноздатності держави та з нагоди Дня захисника
України Почесною грамотою райдерж­ адміністрації та районної ради нагороджено: Юрія Власенка, члена громадської організації «Бахмацька районна спілка ветеранів Афганістану (воїнів­інтернаціоналістів) та воїнів АТО і ООС», Сергія Назаренка, члена громадської організації «Бахмацька районна територіальна спілка товаришів­воїнів АТО», Віктора Остапчука, члена громадської організації «Бахмацька районна територіальна спілка товаришів­воїнів АТО», Володимира Чворду, члена громадської організації «Бахмацька районна спілка ветеранів Афганістану (воїнів­інтернаціоналістів) та воїнів АТО і ООС».
Бахмацький міський голова Павло Шимко за успіхи у бойовій та мобілізаційній підготовці, високу військову дисципліну та з нагоди Дня захисника України Почесні грамоти Бахмацької міської ради вручив майору ЗСУ Сергію Гриценку, молодшому сержанту ЗСУ Миколі Бугаю, старшому лейтенанту поліції Олексію Кулішу, майору ЗСУ, начальнику відділення призову РТЦК та СП Олександру Панченку, майору запасу Олександру Морозу.
Також грошову винагороду від громадської організації «Бахмацька районна спілка ветеранів Афганістану (воїнів­інтернаціоналістів) та воїнів АТО і ООС» отримали Сергій Грицай, Євгеній Гусол, Віктор Жованик, Сергій Калуга, Максим Малашта, Микола Матісько, Федір Михайленко, Володимир Мезь, Віктор Мовчан, Ігор Орлов. Її вручив заступник голови громадської організації сергій піхота.
На знак вдячності і шани перед пам’яттю і подвигом славних синів України присутні поклали квіти до пам’ятного знаку захисникам України та схилили голови в хвилині мовчання.
Наталія Корень.
Шановний відвідувачу, Ви не зареєстровані.
Ми радимо Вам зареєструватися або увійти під своїм іменем

Новий коментар

І'мя:*
E-Mail:
Коментар:

Вітання

Нашій дорогій


Детальніше

Всі вітання


Оголошення та реклама


Всі оголошення

Голос Присеймів'я

Телефон/факс редакції: 0-46-35-21503
E-mail: golospris2017@ukr.net, golospris@i.ua
Skype: Голос Присеймів'я
Р/р: UA633808050000000026003588776 код: 02476103
МФО: 380805 ВАТ «Райффайзен Банк Аваль» м. Київ.

Важливо

Передрук інформації дозволяється лише при розміщенні прямого посилання на оригінал.
Адміністрація сайту може не поділяти думку авторів публікацій і не несе відповідальності за матеріали.
^