» Спорт для всіх
Інформація до новини
  • Переглядів: 351
  • Автор: admin
  • Дата: 8-02-2021, 08:26
8-02-2021, 08:26

Спорт для всіх

З метою створення належних умов для фізичного розвитку особистості та упорядкування мережі позашкільних закладів міської ради, керуючись статтею 59 Господарського кодексу України, статтями 104, 107 Цивільного кодексу України, статтею 14 Закону України «Про позашкільну освіту», статтями 26, 32 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», міська рада вирішила:
припинити діяльність юридичної особи – Бахмацької дитячо­юнацької спортивної школи шляхом ліквідації, місцезнаходження; Чернігівська область, Бахмацький район, м.Бахмач, вул. Південна, 6. ( Рішення 5 сесії Бахмацької міської ради 8 скликання від 21 січня 2021 року).
28 січня відбулась зустріч Бахмацького міського голови Павла Шимка з працівниками дитячих юнацьких спортивних шкіл та батьками щодо подальшого функціонування спортивної галузі у громаді.
Павло Миколайович поділився планами з питань розвитку спорту на Бахмаччині, зокрема зазначив, що рішенням п’ятої сесії Бахмацької міської ради восьмого скликання створено комунальну установу «Спорт для всіх» з метою надання можливості займатися спортом і проводити змагання дорослому населенню та забезпечити обслуговування спортивних споруд територіальної громади. Також на черговій сесії міської ради 17 лютого планується створення єдиної ДЮСШ для дітей, у яку ввійде тренерський склад освітянської та колосовської спортивних шкіл, що перебувають у стадії ліквідації. Створення нової школи забезпечить безперервний навчально­тренувальний процес для вихованців ДЮСШ. У новоствореному закладі заплановано відкриття таких відділень: футбол, легка атлетика, бокс, волейбол, настільний теніс.
Начальник відділу освіти, сім’ї, молоді та спорту Лариса Журба надала роз’яснення тренерам Батуринської територіальної громади щодо можливості створення у громаді спортивної школи відповідно до положення про ДЮСШ, або ж відкриття позашкільного підрозділу в закладі загальної середньої освіти згідно з ст.31 ЗУ «Про повну загальну середню освіту». Нині у ДЮСШ відділу освіти з м. Батурина працює чотири тренери на 5,5 ставки (132 години на тиждень), вихованцями яких є юнаки і дівчата Батуринської громади.
Підбиваючи підсумок, Павло Шимко зазначив, що першочерговим завданням в освітній галузі у подальшій роботі вбачає організацію надання якісних освітніх послуг та забезпечення умов для творчої самореалізації і фізичного розвитку молоді Бахмаччини, інформує офіційний сайт Бахмацької міської ради.
Шановний відвідувачу, Ви не зареєстровані.
Ми радимо Вам зареєструватися або увійти під своїм іменем

Новий коментар

І'мя:*
E-Mail:
Коментар:

Вітання

Нашій дорогій


Детальніше

Всі вітання


Оголошення та реклама


Всі оголошення

Голос Присеймів'я

Телефон/факс редакції: 0-46-35-21503
E-mail: golospris2017@ukr.net, golospris@i.ua
Skype: Голос Присеймів'я
Р/р: UA633808050000000026003588776 код: 02476103
МФО: 380805 ВАТ «Райффайзен Банк Аваль» м. Київ.

Важливо

Передрук інформації дозволяється лише при розміщенні прямого посилання на оригінал.
Адміністрація сайту може не поділяти думку авторів публікацій і не несе відповідальності за матеріали.
^