» Талановита юна вокалістка
Інформація до новини
  • Переглядів: 396
  • Автор: admin
  • Дата: 8-02-2021, 08:30
8-02-2021, 08:30

Талановита юна вокалістка

Сіяти в дитячих душах зерна любові до музики та співу, виявляти вокальні таланти стало справжнім покликанням для старшого викладача Бахмацької школи мистецтв ім. А. Розумовського Наталії Тищенко. Її уроки вокалу юні дарування відвідують із великим задоволенням. Наставниця навчає своїх вихованців чисто та правильно інтонувати, співати душею. Поради Наталії Іванівни завжди слушні, а настанови – професійні. Старший викладач Наталія Тищенко в міру вимоглива, наполегливо веде вихованців у світ музики, якою переповнена сама. Вона стовідсотково викладається на заняттях, намагається зробити все, аби посаджені зерна проростали новими успіхами хлопчиків та дівчаток. А ще Наталія Іванівна нав­чає дітей товариськості , прищеплює гарні манери, наділяє вірою в себе, стимулює до перемог. Свою виконавську майстерність вихованці підтверджують на конкурсах і фестивалях різних рівнів, де виборюють призові місця.
Зважаючи на карантинні обмеження, останнім часом набули популярності конкурси, які відбуваються онлайн або дистанційно. Ще минулоріч у таких конкурсах спробувала свої сили юна вокалістка Діана Мороз. Дівчинка брала участь у двох конкурсах, які відбувалися у м. Харкові та м. Хмельницькому, посівши перші місця. Не забарився успіх і цьогоріч. Дізнавшись про Всеукраїнський фестиваль мистецтв «Віват Львів», талановита дівчинка разом із викладачем Наталією Тищенко підготували пісню « Добрий день, матусю Україно», зняли відео та відправили на конкурс. Поважне журі високо оцінило виступ та талант юної виконавиці та присвоїло їй перше місце. За високу виконавську майстерність вона отримала диплом та кубок. Приємним було і те, що за високу педагогічну майстерність та творчий вклад у виховання підростаючого покоління подякою відзначена і старший викладач Бахмацької школи мистецтв ім. А. Розумовського Наталія Тищенко. Щиро раділи Діанчиній перемозі і викладач, і рідні, і, звичайно ж, сама дівчинка.
Діана Мороз полюбляла співати ще змалечку, знала багато пісеньок, у дитячому садочку її творчі здібності розвивала музичний керівник тетяна Вайло. Мама, помітивши талант донечки, вирішила віддати її на навчання до музичної школи. І не помилилася, адже дівчинка із великим задоволенням відвідує школу. Нині вона вихованка 2 класу двох відділів ­ вокалу та фортепіанного. Батьки всіляко підтримують Діану у всіх її починаннях, радіють успіхам та перемогам.
­Дівчинка завжди впевнено та наполегливо йде до своєї мети, цілеспрямована, не зупиняється на досягнутому, це мені у ній дуже подобається, ­ говорить про вихованку музичної школи мистецтв Наталія Тищенко, ­ тому впевнена, що попереду у неї ще багато – багато перемог.
Тож бажаємо, щоб Діана мала щасливе дитинство, швиденько підростала , а успіх та удача постійно крокували із талановитою дівчинкою. Здійснення мрій тобі, Діанко!
Інна МОЗГОВА.
Шановний відвідувачу, Ви не зареєстровані.
Ми радимо Вам зареєструватися або увійти під своїм іменем

Новий коментар

І'мя:*
E-Mail:
Коментар:

Вітання

Нашій дорогій


Детальніше

Всі вітання


Оголошення та реклама


Всі оголошення

Голос Присеймів'я

Телефон/факс редакції: 0-46-35-21503
E-mail: golospris2017@ukr.net, golospris@i.ua
Skype: Голос Присеймів'я
Р/р: UA633808050000000026003588776 код: 02476103
МФО: 380805 ВАТ «Райффайзен Банк Аваль» м. Київ.

Важливо

Передрук інформації дозволяється лише при розміщенні прямого посилання на оригінал.
Адміністрація сайту може не поділяти думку авторів публікацій і не несе відповідальності за матеріали.
^