» Планета - мій дім
Інформація до новини
  • Переглядів: 307
  • Автор: admin
  • Дата: 29-04-2021, 13:12
29-04-2021, 13:12

Планета - мій дім


22 квітня – Всесвітній день Землі, свято єднання народів планети у справі захисту навколишнього середовища і збереження тих багатств і природних ресурсів, якими наділила нас природа. У цей день у різних куточках світу проводилися різноманітні акції, що покликані спонукати людей бути уважнішими до тендітного і вразливого навколишнього середовища на планеті Земля.
До Дня Землі Дитячий фонд ООН (ЮНІСЕФ) та EdEra організували дітей України навколо важливого та цікавого проєкту, найбільшого у світі уроку з екології та кліматичних змін «Планета — мій дім». Активними його учасниками стали і учні 2 Б класу Бахмацької ЗЗСО I­III ступенів №5 на чолі з класним керівником Світланою Воробей. Діти обговорювали проблеми сьогодення на нашій планеті, створювали тематичні малюнки та дискутували у вікторині «Земля­наш дім». У цікавій ігровій формі Світлана Миколаївна розповіла про важливість сортування сміття та терміни його розкладання. Підбиваючи підсумки, діти створили перелік добрих справ «Земля – наш дім. Нам жити в нім!», «заквітчали» планету та обіцяли турбуватись про неї.
Долучились до заходу і батьки, які виготовили для своїх дітей футболки з емблемою команд, а їх було 4, та напередодні провели з малечею бесіди про охорону навколишнього природного середовища. Впевнена, що цей цікавий захід навчив учнів піклуватися про оточуюче середовище, і кожен з них внесе свій маленький вклад у справу захисту та відновлення довкілля.
­ Інформація про тривожне становище планети не залишила малят байдужими. Вони відчули себе відповідальними за майбутнє нашої планети Землі, ­ говорить Світлана Воробей.
Наталія КОРЕНЬ.
Шановний відвідувачу, Ви не зареєстровані.
Ми радимо Вам зареєструватися або увійти під своїм іменем

Новий коментар

І'мя:*
E-Mail:
Коментар:

Вітання

Нашій дорогій


Детальніше

Всі вітання


Оголошення та реклама


Всі оголошення

Голос Присеймів'я

Телефон/факс редакції: 0-46-35-21503
E-mail: golospris2017@ukr.net, golospris@i.ua
Skype: Голос Присеймів'я
Р/р: UA633808050000000026003588776 код: 02476103
МФО: 380805 ВАТ «Райффайзен Банк Аваль» м. Київ.

Важливо

Передрук інформації дозволяється лише при розміщенні прямого посилання на оригінал.
Адміністрація сайту може не поділяти думку авторів публікацій і не несе відповідальності за матеріали.
^