» Оздоровлення та відпочинок у "Мрії"
Інформація до новини
  • Переглядів: 258
  • Автор: admin
  • Дата: 19-07-2021, 08:33
19-07-2021, 08:33

Оздоровлення та відпочинок у "Мрії"


Вже завершилась перша зміна, яка тривала з 23 червня по 13 липня. Цими вихідними другу зміну, яка теж триватиме 21 день, прийняв дитячий оздоровчий табір «Мрія». За словами провідного спеціаліста відділу освіти, сім’ї, молоді та спорту Бахмацької міської ради Світлани Діденко всіх бажаючих охопити оздоровчими послугами не можливо, тож перевагу надано дітям­сиротам; позбавленим батьківського піклування; дітям з багатодітних і малозабезпечених родин; дітям учасників АТО; дітям з інвалідністю; постраждалим внаслідок аварії на ЧАЕС. За одну зміну в таборі оздоровлюється 53 дітей. Путівка коштує 6 663 грн 71 коп., із них 500 грн 70 коп. – це батьківська плата, решта суми – кошти міського бюджету. Крім того, у першу зміну надано 10 безкоштовних путівок (без батьківської доплати)дітям­сиротам, позбавленим батьківського піклування, дітям з багатодітних родин, в яких виховується 5 і більше дітей. У таборі 5­разове харчування: 3­разове гаряче і два перекуси. На харчування однієї дитини виділено 150 грн у день.
­
Невеличким колективом з 19 працівників створюємо комфортні умови для кожної дитини, ­ розповідає директор дитячого позаміського закладу оздоровлення та відпочинку «Мрія» Бахмацької міської ради Вікторія Луценко. – Наша мета ­ організувати цікавий та безпечний відпочинок на високому культурному рівні з дотримання всіх карантинних вимог. В основі методики роботи ­ багаторічні добрі традиції, адже табір діє понад чверть століття. У «Мрії» оздоровлювались багато бахмачан, які сьогодні привозять до нас вже своїх дітей. До речі, вожаті, що працюють цьогоріч, також у дитинстві перебували у "Мрії". Основний напрям у роботі табору – це патріотичне виховання молоді. З цією метою проводиться багато тематичних заходів. Програма насичена різноманітними веселими іграми та цікавими дійствами, проходять «Малі Олімпійські ігри», діють творчі гуртки, відбувається туристичний вишкіл, зустрічі з творчими земляками. У першу зміну для дітей організовували різні пізнавальні екскурсії. Щовечора проходить дискотека. Нещодавно на базі «Мрії» втретє відбувся фестиваль «З Україною в серці». Діти демонстрували свої таланти в хореографічному мистецтві, декламували вірші та співали пісні. Кожен учасник отримав пам’ятний подарунок.
Персонал закладу робить все для того, щоб згуртувати та об’єднати всіх дітей у одну велику родину мрійників, сподіваючись, що табірна дружба продовжиться на відстані, а гарні фото та незабутні враження збережуться в пам’яті на довгі роки.
Наталія КОРЕНЬ.
Шановний відвідувачу, Ви не зареєстровані.
Ми радимо Вам зареєструватися або увійти під своїм іменем

Новий коментар

І'мя:*
E-Mail:
Коментар:

Вітання

Нашій дорогій


Детальніше

Всі вітання


Оголошення та реклама


Всі оголошення

Голос Присеймів'я

Телефон/факс редакції: 0-46-35-21503
E-mail: golospris2017@ukr.net, golospris@i.ua
Skype: Голос Присеймів'я
Р/р: UA633808050000000026003588776 код: 02476103
МФО: 380805 ВАТ «Райффайзен Банк Аваль» м. Київ.

Важливо

Передрук інформації дозволяється лише при розміщенні прямого посилання на оригінал.
Адміністрація сайту може не поділяти думку авторів публікацій і не несе відповідальності за матеріали.
^