» Енергійні, рішучі, креативні
Інформація до новини
  • Переглядів: 359
  • Автор: admin
  • Дата: 6-09-2021, 08:45
6-09-2021, 08:45

Енергійні, рішучі, креативні


Вже з вулиці вабить неймовірний аромат до невеличкої та затишної сімейної майстерні солодощів «О ля ля», де панує особлива атмосфера затишку. Тут відвідувачів радо зустрічає завжди усміхнена та привітна приватний підприємець, власниця закладу Ольга Хопта. Кожен, хто сюди завітає, знайде собі смаколики до вподоби. А їх асортимент, дійсно, вражає. Це еклери, штруделі, капкейки, медові пряники, булочки Сінабон, випічка до традиційних свят, торти, а ще – солоні торбинки із бринзою та зеленню, чай, кава, узвар. До речі, у Ольги Юріївни немає найманих працівників, всю випічку вона з любов'ю готує власними руками за вже перевіреними рецептами. У сімейній майстерні практикують пакування солодощів, які можна подарувати друзям чи рідним.
Спочатку Ольга Юріївна власноруч виготовленими смаколиками радувала своїх рідних, пригощала друзів. Потім ця справа переросла в улюблене хобі . Зародилася ідея відкриття сімейної майстерні солодощів. Згодом цю бізнес­ідею втілила у життя. Нині у Ольги Юріївни є багато поціновувачів, постійних клієнтів, часто заходять мами із дітками. Додає у роботі наснаги і те, що її заклад став улюбленим саме для малечі. Головна нагорода для Ольги Юріївни ­ бачити щасливі очі хлопчиків та дівчаток, коли вони смакують улюбленими тістечками. Придбавши щось смачненьке, можна сісти за столик на свіжому повітрі і відпочити та посмакувати солоденьким.



Майже три роки тому розпочала свою справу – відкрила кав'ярню у місті Бахмач, і молодий підприємець Інна Петрань. Деякий час вагалася, вирішувала, чим займатися. Було декілька варіантів, але зваживши всі «за» і «проти», обрала кавову індустрію, бо саме до неї найбільше лежала душа. Хотілося щось особливе зробити для невеличкого містечка. Саме цією діяльністю і почала займатися. Як розповідає підприємець, шлях до успіху був нелегким. Були моменти, коли опускалися руки, думала, що нічого не вийде, але завдяки підтримці донечки, тата та сестри Інна Володимирівна все ж таки змогла досягти поставленої мети. І зараз ні про що не шкодує, а навпаки почувається щасливою, бо займається улюбленою справою, яка приносить неабияке задоволення.
Нині у кав’ярні чимало постійних клієнтів, які або починають день із кави, або приходять під час обідньої перерви, аби нею посмакувати, та пригоститися смачним тістечком. Привітні та завжди усміхнені баристи запропонують каву на будь­який смак. Стараються догодити кожному відвідувачу, адже дорожать своєю репутацією.
У Інни Петрань чимало планів на майбутнє. Як говорить підприємець, хотілося б мати більше за площею приміщення, де розміщувалася б і дитяча кімната, де гратиметься малеча в той час, поки мами насолоджуються кавою. Тож бажаємо, щоб задумане здійснилося.



Минуло вже понад десять років відтоді, коли приватний підприємець Дмитрій Силка, засновуючи свою справу, обрав для себе квітковий бізнес і не прогадав. За цей час у «Фантазії» з’явилось багато постійних клієнтів, а деякі стали справжніми друзями. Великий вибір квітів на полицях магазину здивує кожного покупця: тут багато великих і маленьких, зелених і квітучих рослин. А ще тут постійно пропонують клієнтам якісь новинки, враховуючи їх побажання та сучасні тенденції у флористиці. Тож бажаємо Дмитрію не зупинятись на досягнутому та розвивати свою справу, даруючи нам, покупцям, гарний настрій та емоції, адже люди втомилися від негараздів і хочуть бачити поруч щось гарне.
У квітковому магазині «Фантазія» завжди з усмішкою гостинно зустрічають продавчині Людмила Бойко та Ірина Панченко. Знають бахмачани, що тут завжди свіжі квіти, а букети, створені дбайливими руками флористів, радуватимуть око не один день. Тому і в будень, і в свята тут чимало покупців. Напередодні Дня знань завітали до крамниці квітів, продавчині як завжди привітні і комунікабельні, встигають і замовлення виконати, і корисні поради дати, як за придбаними чи то в горщиках, чи в композиціях квітами доглядати.



Якщо ви вирішили смачно пообідати, або просто скуштувати смачне тістечко та випити чаю, відсвяткувати сімейне свято, зустрітися із друзями, поспівати у караоке – це можна зробити у сучасному і затишному кафе « Буржуй». Там вас зустріне привітний колектив закладу на чолі із керівником, приватним підприємцем Аллою Слабченко. За три роки роботи кафе встигло завоювати довіру навіть у найвибагливіших відвідувачів. Меню тут різноманітне, тому, завітавши сюди,кожен знаходить щось собі до смаку. На згадку про відвідини « Буржуя» залишаються не лише гарні спогади, а й фотографії, які можна зробити біля тематичних фотозон.
У кафе «Буржуй» працює банкетний зал, де ви зможете відзначити будь­яке свято, а колектив закладу потурбується, аби воно пройшло у особливо теплій та по­родинному затишній обстановці.
Молодь полюбляє відпочивати у кафе, із задоволенням відвідує сучасні, креативні тематичні свята, які включають запальну дискотеку, конкурси. Як говорить власниця закладу Алла Слабченко: « Йдемо у ногу з часом, намагаємося, аби все було на високому рівні. Мабуть, саме тому маємо чимало вдячних відвідувачів та відгуків. А це для нас найголовніше». Приватний підприємець не зупиняється на досягнутому, знаходиться у постійному пошуку.






Столярне ремесло Артем Васечко перейняв від батька – знаного столяра на Бахмаччині, і продовжує удосконалювати свої знання і вміння. З 2014 року він зареєстрований вже як приватний підприємець. Повернувся до рідного краю після навчання у вузі, не шукаючи щастя на чужині, і створює власні неповторні вироби.
Переконаний майстер, що від зусиль та щоденної праці кожного з нас залежить розвиток міста, краю та країни. Тож працює сам та залучає молодь, адже вважає, що хто має бажання, той працює. Так, робота не з легких, проте майстер займається улюбленою справою, яка приносить як задоволення, так і фінансову вигоду. Майструє Артем меблі, сходи, декорує деревом кімнати. За допомогою нещодавно придбаного ЧПУ верстата витісує з дерева об’ємні картини, ікони, скульптури. Попит на оригінальні та витончені мистецькі роботи майстра мають неабияку популярність. Його роботи прикрашають оселі не тільки в Україні, а й за кордоном. Вироби столяра є у Німеччині, США. Працює в основному майстер за індивідуальними замовленнями, та має і гуртові. До прикладу, вироби ПП А.С.Васечко є і на полицях національної мережі торгових центрів Епіцентр. Крім того, придбати чи замовити вироби з деревини можна і у власному магазині підприємця «Ваш дім», розташованому у місті Бахмач по вул. Шевченка.



Всі ми родом із дитинства, а одним із уособлень його є повітряні кульки. Щось у них є чарівне, незвичне, невагоме. Різнокольорові круглі, овальні, продовгуваті — вони завжди приваблюють своєю легкістю. І хоча роки дитинства минають, але повітряні кульки подобаються й дорослим, бо вони завжди дарують особливу атмосферу свята, приносять радість у наше буденне життя. Уже понад 10 років бахмачани Олександр та Вікторія Ніколаєнки займається аеродизайном та продажем повітряних кульок із гелієм. У них замовляють композиції на весілля, дні народження, хрестини та на виписки з пологового будинку, фонтани з гелієвих кульок, арки й колони на відкриття різних закладів.
Перше їх знайомство з аеродизайном відбулося, коли самостійно оформили весілля сестри Вікторії Людмили. І, як говорять: «пішло­поїхало». Спочатку були пробні фігурки з кульок для друзів, родичів, кумів, а потім і на продаж. Ніколаєнки створили сторінки у соціальних мережах і почали виставляти фото своїх робіт. Тоді не було готових майстер­класів у Інтернеті, тож вчились на власних помилках, довелося зіпсувати чимало кульок, поки досягли певних результатів, але воно того варте. До вподоби вмільцям творити справжні дива зі звичайних різнокольорових кульок. Навчилися робити букети, цифри, фігури, арки та фотозони. Зараз відвідують різні курси, майстер­класи, завжди стараються вдосконалюватись і бути в курсі всіх новинок, щоб пропонувати людям тільки найкраще. Всі композиції, вироби, багатометрові арки виготовлялись у двокімнатній квартирі і тільки нещодавно «домашній бізнес» вийшов за її межі. Ніколаєнки відкрили магазин повітряних кульок під назвою "Ballon time". Чимало бахмачан та жителів громад часто навідуються сюди, аби замовити гелеві фонтани, композиції чи букети з кульок на дні народження як дітям, так і дорослим, адже позитивні емоції від такого подарунку залишаються на довгі роки.
Шановний відвідувачу, Ви не зареєстровані.
Ми радимо Вам зареєструватися або увійти під своїм іменем

Новий коментар

І'мя:*
E-Mail:
Коментар:

Вітання

Нашій дорогій


Детальніше

Всі вітання


Оголошення та реклама


Всі оголошення

Голос Присеймів'я

Телефон/факс редакції: 0-46-35-21503
E-mail: golospris2017@ukr.net, golospris@i.ua
Skype: Голос Присеймів'я
Р/р: UA633808050000000026003588776 код: 02476103
МФО: 380805 ВАТ «Райффайзен Банк Аваль» м. Київ.

Важливо

Передрук інформації дозволяється лише при розміщенні прямого посилання на оригінал.
Адміністрація сайту може не поділяти думку авторів публікацій і не несе відповідальності за матеріали.
^