» Голінська ЗОШ третя у рейтингу шкіл Чернігівської області
Інформація до новини
  • Переглядів: 237
  • Автор: admin
  • Дата: 10-09-2021, 08:39
10-09-2021, 08:39

Голінська ЗОШ третя у рейтингу шкіл Чернігівської області

Інформаційним освітнім ресурсом «Освіта.ua» складено рейтинг загальноосвітніх шкіл Чернігівської області, що посіли найвищі місця у рейтингу шкіл України за підсумками ЗНО 2021 року. У якості вихідних даних для укладання рейтингу загальноосвітніх навчальних закладів були використані результати зовнішнього незалежного оцінювання, отримані випускниками шкіл у 2021 році. Школи у таблиці ранжовані за рейтинговим балом, який розрахований на підставі середнього значення балів зовнішнього незалежного оцінювання, отриманих учасниками тестування з усіх предметів ЗНО, та з урахуванням загальної кількості складених тестів випуск­никами кожної школи.
Серед 216 навчальних закладів Чернігівщини, що потрапили до рейтингу, до трійки лідерів увійшла і Голінська ЗОШ I­III ст. Дмитрівської селищної ради. Середній бал ЗНО складає тут 157.8.
­ Радіємо з того, що наш заклад отримав таку високу оцінку, ­ говорить директор Голінської ЗОШ I­III ст. Ніна Іванівна Барташ.­ Цьогоріч мали 6 випускників, ЗНО складали 5. За результатами зовнішнього незалежного оцінювання підготовка випуск­ників Голінської ЗОШ була на високому рівні. Завдяки старанням педагогічного колективу, який під час карантину на дистанційному навчанні наполегливо працював над підготовкою дітей до ЗНО, та самих учнів вдалося отримати такі гарні результати. Медалістка Альона Передера підтвердила свою золоту медаль, дві учениці Марія Подлісецька та Аліна Горбач також успішно склали ЗНО, набравши високі бали. Всі троє вступили до вузів на державне замовлення. Впевнена, що і надалі у цих дівчат з навчанням все буде гаразд, адже в школі завжди були активними, допитливими та старанними. Двоє інших випускників набрали меншу кількість балів і також навчаються у вузах. Тож ми, вчителі, радіємо за наших дітей, що змогли своєю працею допомогти їм обрати свій шлях у житті.
Варто зазначити, що до 1 класу Голінської ЗОШ пішли 5 учнів, всі хлопчики. Тож є надія, що зак­лад на тлі загальної політики в державі щодо закриття малокомплектних сільських шкіл, не припинить свого існування. Загалом тут навчається 44 здобувачі освіти. У цьому році немає 11 та 2 класів, є три індивідуальні групи, які утворені на базі класів, де навчається по двоє учнів. Наповнюваність інших класів 5­6 дітей, у найбільшому ­ 7 учнів. Та попри таку невтішну демографічну ситуацію у селі, педагогічний колектив робить все для того, щоб їхні школярі отримували якісні знання та могли конкурувати з учнями міських закладів освіти, адже мають перевагу в тому, що можуть працювати з кожною дитиною індивідуально.
На фото класний керівник Олександра Шевченко та випускники Голінської ЗОШ I­III ст. Антоніна Мироненко, Ярослав Семиліт, Аліна Горбач, Марія Подлісецька, Сергій Коваль, Альона Передера.
Шановний відвідувачу, Ви не зареєстровані.
Ми радимо Вам зареєструватися або увійти під своїм іменем

Новий коментар

І'мя:*
E-Mail:
Коментар:

Вітання

Нашій дорогій


Детальніше

Всі вітання


Оголошення та реклама


Всі оголошення

Голос Присеймів'я

Телефон/факс редакції: 0-46-35-21503
E-mail: golospris2017@ukr.net, golospris@i.ua
Skype: Голос Присеймів'я
Р/р: UA633808050000000026003588776 код: 02476103
МФО: 380805 ВАТ «Райффайзен Банк Аваль» м. Київ.

Важливо

Передрук інформації дозволяється лише при розміщенні прямого посилання на оригінал.
Адміністрація сайту може не поділяти думку авторів публікацій і не несе відповідальності за матеріали.
^