» Рецептом смачної паски ділиться наша читачка з Фастівців Галина Подоляк
Інформація до новини
  • Переглядів: 278
  • Автор: admin
  • Дата: 7-04-2017, 14:03
7-04-2017, 14:03

Рецептом смачної паски ділиться наша читачка з Фастівців Галина Подоляк

0,5 л молока зикип’ятити, 0,5 стакана муки просіяти через сито і збити міксером у гарячому молоці. Коли опара вистигне, буде тепленька, вкинути 100 гр дріжджів і щіпку солі. Нехай опара відпочине 30 хв. 15 яєць збити з 600­750 гр цукру, додати 200 гр сметани, 250 гр розтопленого вершкового масла, 3 пачки ванільного цукру, цедру 1 лимона без кісточок (щоб краще протерти лимон, потрібно покласти його в морозилку на 30 хв), 1 столову ложку коньяку або рому (за бажанням). Все з’єднати і влити в опару. Муку 1­1,5 кг, сіючи через сито, поступово додавати до опари. Коли добре вимісили, тісто відстає від рук, додаємо родзинки або цукати. Місимо тісто до тих пір, поки родзинки не будуть випадати з тіста. Ставимо тісто в тепле місце, щоб воно підійшло, коли збільшиться в 3 рази, починаємо викачувати паски. Кладемо 1/3 форми і чекаємо, щоб тісто підійшло. Печуться паски 25­35 хв. при температурі 150­170 0 С залежно від розміру форми.

Виходить близько 11 пасочок.

Смачної вам паски!

Шановний відвідувачу, Ви не зареєстровані.
Ми радимо Вам зареєструватися або увійти під своїм іменем

Новий коментар

І'мя:*
E-Mail:
Коментар:

Вітання

Дорогій внучці і племінниці

Катеринці ГУБАР
на 5 рочків

Ми тебе дуже любимо і бажаємо: хай несуть білочки гостинці у вишиваній торбинці, подарунків так багато, бо в Катрусі нині свято. Десь у лісі серед трав зайчик квіточок нарвав. Цілу ніч ішов він пішки, аж втомились в нього ніжки. У двері лапкою шкребе: «З днем народження, Катрусю, тебе».
Дідусь, бабуся, дядя Саша.
м. Бахмач.

Детальніше

Всі вітання


Оголошення та реклама


Всі оголошення

Голос Присеймів'я

Телефон/факс редакції: 0-46-35-21503
E-mail: Golospris@cg.ukrtel.net
Skype: Голос Присеймів'я
Р/р: 26003588776 код: 02476103
МФО: 380805 ВАТ «Райффайзен Банк Аваль» м. Київ.

Важливо

Передрук інформації дозволяється лише при розміщенні прямого посилання на оригінал.
Адміністрація сайту може не поділяти думку авторів публікацій і не несе відповідальності за матеріали.
^