» Олімпійський урок 2015
Інформація до новини
  • Переглядів: 1 614
  • Автор: admin
  • Дата: 18-09-2015, 13:45
18-09-2015, 13:45

Олімпійський урок 2015

Щорічно до Дня фізичної культури і спорту у Бахмацькій ЗОШ І­ІІІст. №5 проводиться Олімпійський урок, який, зазвичай, переростає у загальношкільне спортивне свято. Не став винятком і цьогорічний вересень. Минулої п’ятниці веселий дитячий гомін заполонив спортивний майданчик навчального закладу, де і відбувся захід. Олімпійський урок проведено з метою виховання у школярів традицій та культури здорового способу життя на засадах гуманістичних ідеалів і цінностей олімпізму, залучення учнів до активних занять фізичною культурою та спортом.

відкрила спортивний захід директор Бахмацької ЗОШ І­ІІІст. №5 Ірина Оніщенко. У спортивному святі брали участь перший заступник голови районної державної адміністрації Володимир Цепух, начальник відділу у справах молоді та спорту райдержадміністрації Лариса Журба, майстер спорту міжнародного класу , чемпіон світу по жиму лежачи Володимир Піхота.

Вітаючи олімпійців, Володимир Цепух побажав їм вдалих стартів та перемог, закликав усіх займатися фізичною культурою та спортом . Володимир Григорович вручив школярам футбольні та волейбольні м’ячі.

Із найщирішими словами привітань до учасників спортивного свята звернувся Володимир Піхота, він наголосив, що перші здобутки у шкільних змаганнях можуть згодом перерости в олімпійські вершини. Тож Володимир Миколайович побажав учням доброго здоров’я , омріяних перемог у спорті та житті, сили та завзятості.

Згодом учні 3­11 класів розпочали спортивні змагання. команди старшокласників мірялися силами з волейболу, піонерболу, футболу, стрибків із скакалкою та у довжину, перетягування канату тощо.

Учні 3­7 класів вправно демонстрували свою спритність, силу та неабияку волю до перемоги у різних видах естафет. Байдужих цього дня у навчальному закладі не було. Програма спортивного заходу виявилась для дітей п’ятої міської школи досить цікавою та захоп­люючою. Учні досить впевнено захищали честь свого класу, демонстрували спритність, силу, кмітливість. Боротьба за призові місця між командами була справді запеклою, адже кожен прагнув посісти перше місце.

Організатори спортивного дійства ­ вчителі фізичної культури Бахмацької ЗОШ І­ІІІст. №5 Ігор Татаренко, Юрій Іванько та Сергій Марченко, а вчителі, класні керівники були палкими вболівальниками, що додавало школярам впевненості. Олімпійський урок закінчився, подарувавши чимало задоволення та приємних вражень як самим учасникам заходу, так і всім присутнім, вболівальникам.

По завершенню свята переможцям змагань директор школи Ірина Оніщенко вручила почесні грамоти.

 

 

 

 

 

 

 

 

Інна Мозгова.

Шановний відвідувачу, Ви не зареєстровані.
Ми радимо Вам зареєструватися або увійти під своїм іменем

Новий коментар

І'мя:*
E-Mail:
Коментар:

Вітання

Нашій дорогій


Детальніше

Всі вітання


Оголошення та реклама


Всі оголошення

Голос Присеймів'я

Телефон/факс редакції: 0-46-35-21503
E-mail: golospris2017@ukr.net, golospris@i.ua
Skype: Голос Присеймів'я
Р/р: UA633808050000000026003588776 код: 02476103
МФО: 380805 ВАТ «Райффайзен Банк Аваль» м. Київ.

Важливо

Передрук інформації дозволяється лише при розміщенні прямого посилання на оригінал.
Адміністрація сайту може не поділяти думку авторів публікацій і не несе відповідальності за матеріали.
^