» Все до Великоднього кошика від ПСП "Авангард"
Інформація до новини
  • Переглядів: 58
  • Автор: admin
  • Дата: 25-04-2019, 14:56
25-04-2019, 14:56

Все до Великоднього кошика від ПСП "Авангард"

Наближається світле Великоднє свято, яке ми зустрічаємо з вірою в душі та надією в серці. З давніх­давен християни шанують цей воістину особливий та величний день і готуються до нього дуже ретельно. Головними атрибутами Великод­нього столу є писанки, м’ясо, сало, ковбаси і, звісно ж, паски. Дбайливі господині власноруч випікають Великодні хліби, тушкують м’ясні вироби, фарбують яйця, прикрашають кошики. Але на все це необхідно чимало часу. Тож багато людей роблять вибір на користь ринку та магазинів, де можна придбати все необхідне на будь­який смак та гаманець. Барвисті прилавки з різноманітними смаколиками ваблять до себе покупців.
З особливою відповідальністю, умінням та гарним настроєм випікають паски на пекарні ПСП «Авангард». Пекарі добре знаються на випіканні Великодніх хлібів, їх обсяги з року в рік зростають. Цьогоріч планують виготовити близько п’яти тисяч пасок з родзинками. Адже попит на продукцію є досить великим. Для різноманітності вирішили спробувати випекти пасочки із цукатами. Всі вони гарно оздоблені, мають привабливий естетичний вигляд. На пекарні ПСП «Авангард» працює 4 зміни пекарів. За добу вони випікають близько півтори тисячі пасок вагою 250, 450 та 600 грамів. За помірними цінами їх можна придбати у торговельній мережі підприємства. Технолог, завідуючий пекарнею Микола Воробей розповідає, що вартість пасок буде від 20 до 45 гривень. Цьогоріч до асортименту додадуть пиріжки з яблуками, традиційно запропонують рулети з маком та іншу здобну випічку. Цю смакоту виготовляють пекарі Галина Замерлова, Людмила Бойко, Наталія Бобирь, Сергій Кобезький, Вадим Динник разом з технологом Миколою Вороб’єм (на фото). Стараються працівники, щоб хлібобулочні вироби відповідали стандартам якості, тож постійно вдосконалюють свої вміння та навички.
Поряд із пекарнею майже рік успішно функціонує сироварня ПСП «Авангард». За цей час молочна продукція підприємства припала до смаку багатьом мешканцям району. Адже виготовляються сири та масло з натуральної сировини. Значну увагу технолог Лілія Варчак, старший сировар зміни Тетяна Козлова та сировар Лариса Шуляк (на фото) приділяють забезпеченню якості виробленої продукції, наслідуючи кращі традиції сироварства. За зміну тут переробляють близько тонни молока. Нині у асортименті виробництва твердий сир «Гауда», м’який «Рікотта», плавлений «Гауда» та масло. У перспективі планують запропонувати сири «Маасдам», «Адегейський», «Моцарела». Молочну продукцію від ПСП «Авангард» також можна придбати у торгових точках підприємства.
До Великоднього столу у ПСП «Авангард» виготовляють і чималий асортимент м’ясних виробів, зокрема, ковбасу домашню, копчені і напівкопчені сардельки, сосиски, різноманітні м’ясні вироби, загалом близько 30 видів м’ясної продукції.
Відвідавши виробництва ПСП «Авангард», переконалась, що Великодній кошик до свята буде наповнений якісною та смачною продукцією. Тож смачної всім паски!
Світлана Кириленко.
Шановний відвідувачу, Ви не зареєстровані.
Ми радимо Вам зареєструватися або увійти під своїм іменем

Новий коментар

І'мя:*
E-Mail:
Коментар:

Вітання

Дорогій донечці

Юлії СТЕПАНЕНКО
на 16­ річчя

Красива ти сьогодні, мов берізка, радісна, весела, молода. Хай рівненько стелиться доріжка, стороною обмина біда. Не стрічай ніколи зради й горя, розквітай, мов квіти навесні. Хай з тобою завжди будуть поряд кохання, щастя, радість і пісні. Від щирого серця тебе ми вітаємо, цілуємо і ніжно обіймаємо. Нехай тебе радість завжди зустрічає, хай Матір Божа тебе охороняє.
Тато, мама.
с. Курінь.

Детальніше

Всі вітання


Оголошення та реклама


Всі оголошення

Голос Присеймів'я

Телефон/факс редакції: 0-46-35-21503
E-mail: Golospris@cg.ukrtel.net
Skype: Голос Присеймів'я
Р/р: 26003588776 код: 02476103
МФО: 380805 ВАТ «Райффайзен Банк Аваль» м. Київ.

Важливо

Передрук інформації дозволяється лише при розміщенні прямого посилання на оригінал.
Адміністрація сайту може не поділяти думку авторів публікацій і не несе відповідальності за матеріали.
^